Ook mama’s verdienen goede schoenen

Als (jonge) moeder vervul je, naast je huidige baan, meerdere beroepen, zoals: verzorgster, kokkin, taxichauffeur, personal shopper en schoonmaakster. Als moeder moet je van alles en nog wat bijhouden en doen. Je bent dus dagelijks heel de tijd bezig om jouw kinderen en eventuele partner tevreden te stellen. Je mag jezelf dus best een keertje in het zonnetje zetten door een mooie aankoop voor jezelf te doen. Koop een keertje mooie schoenen! Een goed excuus is dat je ze ook nodig heb om met je kind te spelen, te wandelen met de hond of te winkelen. Voor de ideale schoen voor een moeder, zal er op een paar dingen gelet moeten worden.

Comfort

Als moeder ben je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer. Je maakt lange dagen en staat vaak lang op je voeten. Zo woon je de voetbaltraining bij van je zoontje of ga je opzoek naar kleding voor je dochter. Als je daarna boodschappen gaat doen, sta je (natuurlijk) in de langste rij en ook bij de bakker wil het niet vlotten. Niet gek dus dat jij aan het eind van de dag last hebt van pijnlijke voeten. Comfortabele schoenen zijn dus erg belangrijk. Kies voor een goede sneaker van licht materiaal. Comfortabele schoenen hoeven helemaal niet oubollig of saai te zijn. Er zijn hele leuke varianten ervan. Ook kun je vaak het zooltje gemakkelijk vervangen voor fijne inlegzolen.

Betaalbaar

Als moeder ben je vaak ook het hoofd van de financiële zaken binnen het gezin. Soms schrik je wel van alle uitgiftes die er per maand gedaan worden. Vandaar dat moeders vaak bewuster met geld kunnen omgaan. Hierdoor zijn moeders ook vaak niet op zoek naar de allerduurste sneakers. Natuurlijk hoeft dit ook niet. Zo kun je aan het eind van ieder seizoen de mooiste merkschoenen krijgen voor de kleinste prijsjes. Ook met goed zoek- en speurwerk kom je vaak leuke kortingen tegen. Het geld wat je hiermee bespaart, kun je weer besteden aan leuke dingetjes met het gezin!

Uiterlijk

Een moeder zijn, hoeft niet te betekenen dat je alleen saaie sneakers kan kiezen. De moeder van tegenwoordig is hip en bijtijds, dus ook haar sneakers. Filling Pieces geeft de mooiste sneakers voor elke mama. De sneakers zijn comfortabel én betaalbaar. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze langer meegaan dan een andere sneaker. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende varianten, waardoor ze passen bij iedere outfit. Kies bijvoorbeeld voor de ‘Mountain Cut Ripple’, een van de bekendste modellen van Filling Pieces. Een fijn draagcomfort en een tijdloze uitstraling.

Geef een reactie