Mama shopt babyschoenen het liefst online

Natuurlijk wil je graag met je kersverse baby pronken. Maar dat wil je niet perse in een winkel doen. Want zo’n lief klein baby’tje kost al genoeg energie. Daarom shoppen mama’s graag en veel online. Je kunt er dan, tussen de voedingen door, even rustig voor gaan zitten. Denk bijvoorbeeld eens aan babyschoenen. Je ukkie loopt misschien nog niet, maar babyschoenen zijn wel belangrijk. Je kunt babyschoenen al vanaf hele kleine maatjes aanschaffen. Dan raakt je kindje al snel gewend aan iets aan de voetjes. En trekt je kindje overal zijn of haar sokjes uit? Dan zijn babyschoenen ook echt ideaal om dat te stoppen.

Babyschoenen zijn er in zoveel soorten, kiezen is echt moeilijk!

Wil je je kindje stoere sneakers aantrekken, lieve sandaaltjes of lekkere warme Uggs? Alles kan op het gebied van babyschoenen. Ook de kleuren en de modellen lopen zeer uiteen. En wat denk je van de materialen? Kies je voor lederen schoentjes of voor stof? Het grote voordeel van lederen schoentjes is dat deze lang mee gaan. Je kunt ze zelfs misschien nog wel doorgeven aan de volgende in je familie of vriendengroep. Ook worden lederen schoentjes niet snel nat van binnen bij het wandelen door de plassen. Gaan jullie in de plassen springen? Ga dan voor van de schattige laarsjes. De maten van de schoenen vind je op de site, hier vind je ook een handige maattabel. Het enige dat je nodig hebt zijn de voetjes van je kindje én een meetlint.

Babyschoenen voor in de zomer

Teenslippertjes zijn hartstikke schattig om te zien, maar niet echt praktisch. Je bent continu op zoek naar verloren slippertjes. Daarom worden, voor de zomer, sandaaltjes aangeraden. Deze babyschoenen kun je met een gespje stellen en daardoor passen ze altijd fijn. Je zult zien dat je dreumes er heerlijk op aan de wandel gaat. Ook in de zandbak of waterbak zijn sandaaltjes fijn. Je schudt zó het zand eruit of legt ze even in de zon om te laten drogen. Dat kan met sneakertjes ook, maar dat duurt veel langer.
Babyschoenen

Babyschoenen van stof zijn ook handig voor knoeiers

En welk kind is nou geen knoeier? Voor je het weet valt er een druppel schep- of softijs op je vers aangeschafte babyschoenen. Of zitten de schoenen onder de stoepkrijt- of grasvlekken. De meeste stoffen schoenen kun je gewoon in de wasmachine doen. Ze zijn dan weer als nieuw. Natuurlijk was je de schoenen niet te heet, ze zijn al klein genoeg.

Geef een reactie