3 originele manieren om jouw kinderen te verwennen

Als ouders zijn we natuurlijk altijd super trots op onze kinderen. Daarom belonen we die kleine hummels ook graag wanneer ze iets goeds doen of iets behaald hebben. Je kunt echter niet elke keer met duur speelgoed of snoepgoed aan komen zetten. Dat is niet alleen ongezond, het is ook vaak erg duur voor jouw portemonnee. Gelukkig zijn er genoeg alternatieve manieren om de kinderen te verwennen voor wat voor reden dan ook. Ik snap als moeder uiteraard dat je hier niet altijd de tijd voor hebt om met ideeën te komen. Daarom help ik je! Ontdek vandaag 3 originele manieren om jouw kinderen te verwennen. 

#1 Heerlijke kleding

Kinderen gaan ontzettend snel door hun kleding heen. Daarom koop ik als moeder van twee kinderen nooit te dure kleding. Dat betekent echter niet dat ze er niet om lopen te zeuren. Daarom “trakteer” ik ze af en toe dus op heerlijke kleding van hoge kwaliteit. Zo wilde mijn jongste graag een Snurk pyjama hebben. Hij had ergens gezien of gelezen dat het een bijzondere pyjama was waardoor je echt heerlijk slaapt. Stiekem is hij nog een beetje bang in het donker. Daarom wilde hij graag een Snurk pyjama. Toen ik dat hoorde, besloot ik natuurlijk gelijk om zo’n pyjama van Snurk te kopen voor die kleine bengel. De glinstering in zijn ogen was het allemaal waard. Bovendien was de Snurk pyjama helemaal niet zo duur waar ik het gekocht had. Geïnteresseerd? Klik dan gerust op de link!

#2 Hun lievelingseten

Zoals de meeste kinderen over de hele wereld zijn mijn kids gek op fastfood. We halen het liever niet, omdat we een gezonde levensstijl willen meegeven aan de kleintjes. Hierdoor zijn mijn partner en ik wel op het idee gekomen om een speciale gebeurtenis of wanneer ze iets behaald hebben te vieren met hun lievelingseten. Bijvoorbeeld als de zomer begint en ze hebben het allebei goed gedaan op school het hele jaar of wanneer ze geslaagd zijn voor hun zwemdiploma. Op deze manier zijn zij blij met hun lievelingseten en wordt fastfood ook iets bijzonders. 

#3 Logeerpartijtjes

Niets is heerlijker dan als kind te mogen logeren – vond ik vroeger altijd. Mijn oudste is daarin net als ik. Het liefst slaapt hij elke dag bij zijn vriendjes of bij zijn grootouders. De jongste vindt het allemaal veel te spannend en krijgt heimwee. Dus ik begrijp als geen ander dat logeerpartijtjes niet voor ieder kind kan werken als verwenning of beloning. Toch kan het voor sommige kinderen werken, zoals bij mijn oudste.

Geef een reactie